Bart Janssen

Als Managing Director ben ik verantwoordelijk voor de visie, positionering en doorontwikkeling van HelloData en geef ik leiding aan een team van vijf personen. Daarnaast onderhoud ik de contacten met interne en externe belanghebbenden en ben ik continue bezig met het monitoren van ontwikkelingen in de markt die relevant zijn voor HelloData. 

Ik loop al een aantal jaren mee in de energiewereld en heb de verschuiving van een centrale naar een decentrale energievoorziening op de voet gevolgd. Het is essentieel dat de consument hier een prominente rol in gaat spelen. Met HelloData kunnen we nieuwe businessmodellen tot stand brengen die de consument meer gaan betrekken en die nodig zijn om de transitie naar een duurzame samenleving verder vorm te geven. 

Naast mijn werk als Managing Director geniet ik van het gezinsleven en houd ik van goed eten onder het genot van goede wijn. Ook ben ik liefhebber van veel water gerelateerde sporten zoals skiën, zeilen en in de zomer aan het zwembad waar een bommetje natuurlijk niet mag ontbreken. 

Neem contact met mij op

Leuk dat je contact zoekt. Ik kom graag met je in gesprek.