Naar het artikeloverzicht

Iedereen kan vrijblijvend gebruik maken van onze API voor het testen, realiseren en zichtbaar maken van energiedata.

Wij nodigen ontwikkelaars uit om slimme apps te creëren en deze te koppelen aan HelloData. Help consumenten de opwek van hun zonnepanelen inzichtelijk te maken, koppel het laden van de elektrische auto aan de opwek van zonne-energie of maak handige gadgets die het dagelijks leven in huis makkelijker maken. Er opent een wereld van mogelijkheden wanneer je je app bouwt op basis van realtime energiedata.

Met HelloData:

  • Verken je de wereld van energie.
  • Ontdek je talloze mogelijkheden van energiedata.
  • Creëer apps je apps die comfort en slim wonen écht naar een next level brengen.

Om een applicatie te kunnen koppelen met de HelloData API en het verkrijgen van de benodigde energiedata, moet je een aantal stappen doorlopen. Wil je weten hoe je kunt koppelen en welke stappen dit zijn? Neem contact op met Business Development

Lees ook: FAQ

Reacties over "Developer workflow"

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Reageer