Naar het artikeloverzicht

Ons energielandschap verandert van fossiel naar duurzaam en van centraal naar decentraal. De overgang naar een duurzame energievoorziening vereist een breed draagvlak. Niet alleen overheden en bedrijven, maar ook consumenten moeten hiervoor het initiatief nemen. Om dit te kunnen bewerkstelligen moeten serviceproviders zoals energieleveranciers energiediensten en –producten gaan ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de consument.

Laagdrempelig innovatieve energiediensten ontwikkelen

Apparatuur en diensten worden tot nog toe individueel aangeboden en communiceren veelal via een eigen dataplatform, waardoor connectiviteit met andere diensten en producten beperkt is. Daarom wil HelloData een nieuwe standaard neerzetten in het delen van energiedata. Door een gelijk speelveld te creëren ontstaat er connectiviteit in producten en datadiensten met als gevolg keuzevrijheid voor de consument. Ben jij serviceprovider en vind je ook dat er een gelijk speelveld moet komen zodat je op non discriminatoire wijze toegang hebt tot energiedata?

Laat hieronder een reactie achter of neem contact met ons op onderstaand formulier.  

Reacties over "HelloData voor serviceproviders"

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Reageer