Naar het artikeloverzicht

Ontdek de mogelijkheden van energiedata

HelloData moedigt ontwikkelingen in de markt aan en biedt de ruimte om een creatieve invulling te geven aan toepassingen van energiedata. Wij nodigen developers dan ook uit om slimme apps te creëren en deze te koppelen aan HelloData.

Alles over onze API en meer kun je vinden in onze developer omgeving.

Het nieuwe energie protocol

HelloData vertaalt energie-gebruikersdata uit slimme apparatuur via een open energieprotocol naar apps en services. Met dit nieuwe, open energieprotocol moedigt HelloData ontwikkelingen aan in de markt en geeft het je de ruimte om een creatieve invulling te geven aan toepassingen van energiedata. Leveranciers van hardware, services en apps kunnen onafhankelijk met elkaar worden gekoppeld. Apps kunnen dus gebruikmaken van data uit verschillende apparaten en toepassingen. Dit levert een breder aanbod en een beter eindproduct op voor de consument. En dát stimuleert de consument om eenvoudiger en laagdrempelig aan de slag te gaan met energiemanagement.

HelloData vertaald energiedata naar een open standaard
HelloData vertaald energiedata naar een open standaard

Innoveer met HelloData

Wij nodigen ontwikkelaars uit om slimme apps te creëren en deze te koppelen aan HelloData. Help consumenten de opwek van hun zonnepanelen inzichtelijk te maken, koppel het laden van de elektrische auto aan de opwek van zonne-energie of maak handige gadgets die het dagelijks leven in huis makkelijker maken. Er opent een wereld van mogelijkheden wanneer je je app bouwt met realtime energiedata.

HelloData biedt je een open platform met realtime energiedata. Verrijk de wereld van thuisenergie met jouw creatieve apps die het dagelijks leven makkelijk, comfortabeler en leuker maken!

Reacties over "HelloData voor developers"

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Reageer