Naar het artikeloverzicht

Iedereen is van harte welkom om een applicatie te ontwikkelen en te verbinden met HelloData. Er zijn slechts een paar spelregels en voorwaarden waar je rekening mee moet houden.

Onze API-documentatie mag je alleen verspreiden door links naar de website zelf. Wanneer je het op een andere manier gebruikt of verspreidt, moeten deze spelregels meegestuurd worden.

  • Tijdens het werken aan een app, kan het voor komen dat je suggesties hebt voor het verbeteren van de API. Mocht je suggestie door ons opgenomen/doorgevoerd worden in de API, wordt dit een onderdeel van het platform dat door iedereen gebruikt kan worden en hoort het daarmee bij HelloData. Je kan hier geen aanspraak op maken.
  • Maak duidelijk in alles wat je doet, dat de app van jou is en niet van HelloData. Gebruik geen HelloData huisstijlelementen of logo’s of andere trademarks.
  • Wanneer je onze API developersmaterialen ontvangt, mag je geen eigenaarschap of IP-rechten claimen over enige verbeteringen van dat materiaal of de API’s, met respect naar ons of andere HelloData app developers.
    HelloData is open en toegankelijk voor iedereen. Zorg er daarom voor dat je geen toepassingen ontwikkelt die obsceen, tegen wet- en regelgeving is, beledigend, discriminerend of die inbreuk maken op iemand anders zijn rechten.
  • Respecteer dat HelloData apps en services biedt voor de consument, aangeboden door derden, waarbij de consument totale controle houdt over zijn eigen (energie)gegevens.
  • Dus, voor de duidelijkheid: door het gebruiken van de hier versterkte API ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden en spelregels van HelloData.

Hopelijk is alles duidelijk, wij wensen je veel plezier bij het ontwikkelen van je app!

Reacties over "HelloData spelregels"

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Reageer